Over Free-Ride

Over Free-Ride

Welkom op mijn website Free-Ride

Maak kennis met de helende kracht van een paard.

Mijn naam is Rebecca van Heugten en ik ben in juni 2017 officieel geslaagd voor mijn HBO studie Chiron Hulpverlening met Paarden. Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van 2 kinderen. Trotse eigenaar mag ik me noemen van mijn drie paarden en mede-coaches; Jade, Gianni en Lashja.

Kun je een steuntje in rug gebruiken voor een evenwichtige groei en ontwikkeling? Ik hanteer een laagdrempelige werkwijze om in samenwerking met het paard tot de kern van het probleem te komen. Een leersituatie waarin je werkelijk jezelf kunt zijn, je veilig en gedragen voelt.

Ik bied Coaching en Hulpverlening met Paarden en diverse vormen van Therapie met Paarden, zowel vanaf de grond als therapievormen op het paard. Kijk eens rustig mijn website door en maak kennis met de diverse mogelijkheden. Uiteraard zijn andere hulpvragen ook bespreekbaar.

Je hoeft hierbij geen kennis van paarden te hebben of te kunnen paardrijden. Natuurlijk is het wel prettig dat iemand openstaat voor paarden en het ontvangen van hun boodschap. Uiteraard verwacht ik dat mijn paarden op een respectvolle manier benaderd worden.

– Voor wie? Voor iedereen! Kinderen, Jeugdige en Volwassenen

– Mogelijkheden; Individuele eenmalige sessie of begeleidingstraject

– Aanmelding en Contact; zijn alleen mogelijk via email, bij aanmelding ontvang je een Intake formulier, dit formulier dient te worden ingevuld en is bedoeld voor uitwisseling van informatie en om zo een duidelijk beeld te creeren van de hulpvraag, mogelijkheden en wensen van de deelnemer.

– Als ik een hulpvraag niet kan aannemen of mogelijk is binnen mijn kennis of tijd zal ik dit eerlijk en tijdig aangeven.

Aanmelding en overige vragen kun je stellen via de Contactpagina of mijn emailadres.

Hartelijke groet Rebecca Free-Ride

Because when i ride

All i feel is free